Kezdet

Az Ariadne Gaia Alapítvány három alapítója Ruzsa Agota, ozv Scherbák Viktorné és Szepes Mária. Özv.Scherbák Viktorné, Wictor Charon-Papír Viktor jogutódja, halálával Charon/Papír Viktor hagyatékát Ruzsa Ágotára bízta. Ágota, mint egyedül élő személy az alapítókból létrehozta az AGA keretei között a Wictor Charon Intézetet, amely az egyedül hiteles és törvényes forrás a hagyaték gondozására, Wictor Charon írásainak és hangfelvételeinek, zenéjének megjelentetésére könyv, e-könyv és digitális hagfeldolgozás és képanyag és egyéb formájában.

Charon sok embert megihletett. Aki képes az inspiráció és a tudás mentén saját hangját megszólaltatni, az remek. Aki viszont a Charon gondolatokat másolja, kiadványokat terjeszt – különösen, ha ezt anyagi haszonszerzésért, pénzt kérve teszi akár tanítás, akár gyógyítás, akár más céllal- az köteles ezt velünk közölni és a mi hozzájárulásunkat kérni.

TISZTA FORRÁS, TISZTA SZÁNDÉK, TISZTA TUDAT.

A hagyatékot itt elérhetővé tesszük. Ez kivételesen nagy munka. Ezért támogatást és adományt fogadunk.

Sokan belenéztek már a hagyatékba, sokan ígérték, hogy feldolgozásában segítenek, de legtöbbjük az anyagot elvitték, majd saját érdeküket szolgálva használják. Ezt nem engedjük. A hagyaték feldolgozását nem szolgálja, a kicsemegézett és felhasznált anyagok a TISZTA TUDÁST torzítják, visszaélésre adhat lehetőséget.

Ez – szellemi-lelki munkában- nem támogatható. Elég a Vörös oroszlán üzenetére gondolnunk.

Ruzsa Ágota Éva és Dén Erika, Charon Intézet

email: viktorcharon@gmail.com